Támogatásban részesült a „Modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodást segítő fejlesztések megvalósítása a Jaksics és Fia Bt.-nél” című projekt.

Támogatásban részesült a „Modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodást segítő fejlesztések megvalósítása a Jaksics és Fia Bt.-nél” című projekt.

2022.01.27.

A Jaksics és Fia Bt. által a GINOP_PLUSZ támogatási rendszeréhez benyújtott, „GINOP_PLUSZ-1.2.1-21-2021-04310” azonosító számú, „Modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodást segítő fejlesztések megvalósítása a Jaksics és Fia Bt.-nél”
című projekt 69,3 millió Ft visszatérítendő európai uniós támogatásban részesült.

A Széchenyi Terv Plusz program keretében megvalósuló projekt főtevékenységeként a Jaksics és Fia Bt. tulajdonában lévő 10036/3 hrsz-ú telephelyen raktárcsarnok építése történik meg.

A vállalkozás közel 20 éves fennállása alatt folyamatosan fejlődött, ennek következtében a mélyépítési tevékenységhez kötődő gépállománya folyamatosan bővült, gyarapodott. Az elnyert támogatásból a munkagépek megfelelő körülmények között történő tárolását kívánja megvalósítani a Jaksics és Fia Bt. A létesítendő épület egy gépjármű és eszköztároló épületrészből, valamint egy kétszintes iroda épületrészből áll, az összes nettó hasznos alapterülete 442,83 m2. Az iroda épületrészben történik majd a vállalkozás adminisztrációs jellegű tevékenységeinek az ellátása. Az irodához kapcsolódóan szociális blokk is kialakításra kerül a következő helyiségek megépítésével: tárgyaló, teakonyha, öltöző (illemhelyiséggel), irodák, irattár, egyéb tároló.

Infrastrukturális fejlesztés során a csarnokba és a telekre történő ki/bejárást szolgáló ipari kapuk létesülnek, illetve járda és térburkolatok kerülnek kialakításra. Az épület nyugati oldalán térbeton burkolat készül 304 m2 nagyságban, ami egyrészt a csarnok megközelítését szolgálja, másrészt pakoló funkcióval is szolgál.

Az épület fűtési igényét egy 15 kW teljesítményű levegő-víz típusú hőszivattyú rendszer fogja biztosítani, míg a villamos energia igényt az épület tetejére telepítendő 10 kWp teljesítményű napelemes rendszer adja.

A projekt keretében technológiai fejlesztést eredményező új eszközök beszerzése is történik. A vállakozás eszközparkját a mélyépítésben használatos gépek, eszközök beszerzésével igyekszik kiegészíteni. Az említett eszközökre nagy szükség van a vállalkozás további fejlődéséhez.

A beruházás részét képezi a munkavállakók kompetenciafejlesztő, online soft skill képzése is.

A projekt fizikai befejezésének határideje: 2023.11.11.

További információ kérhető:

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Támogatásban részesült a „Modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodást segítő fejlesztések megvalósítása a Jaksics és Fia Bt.-nél” című projekt.

Megvalósult a „Modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodást segítő fejlesztések megvalósítása a Jaksics és Fia Bt.-nél” című projekt.

2023.10.30.

A Jaksics és Fia Bt. által a GINOP_PLUSZ támogatási rendszeréhez benyújtott, „GINOP_PLUSZ-1.2.1-21-2021-04310” azonosító számú, „Modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodást segítő fejlesztések megvalósítása a Jaksics és Fia Bt.-nél” című projekt 69,3 millió Ft feltételesen visszatérítendő európai uniós támogatásban részesült.

A Széchenyi Terv Plusz program keretében megvalósuló projekt főtevékenységeként a Jaksics és Fia Bt. tulajdonában lévő 10036/3 hrsz-ú telephelyen raktárcsarnok építése valósult meg.

A vállalkozás közel 20 éves fennállása alatt folyamatosan fejlődött, ennek következtében a mélyépítési tevékenységhez kötődő gépállománya folyamatosan bővült, gyarapodott. Az elnyert támogatásból a munkagépek megfelelő körülmények között történő tárolását tudta megvalósítani a Jaksics és Fia Bt. A újonnan létesült épület egy gépjármű és eszköztároló épületrészből, valamint egy kétszintes iroda épületrészből áll, az összes nettó hasznos alapterülete 442,83 m2. Az iroda épületrészben történik a vállalkozás adminisztrációs jellegű tevékenységeinek ellátása. Az irodához kapcsolódóan szociális blokk is kialakításra került a következő helyiségek megépítésével: tárgyaló, teakonyha, öltöző (illemhelyiséggel), irodák, irattár, egyéb tároló.

Infrastrukturális fejlesztés során a csarnokba és a telekre történő ki/bejárást szolgáló ipari kapuk létesültek, illetve járda és térburkolatok kerültek kialakításra. Az épület nyugati oldalán térburkolat készült 304 m2 nagyságban, ami egyrészt a csarnok megközelítését szolgálja, másrészt pakoló funkcióval is szolgál.

Az épület fűtési igényét egy 15 kW teljesítményű levegő-víz típusú hőszivattyú rendszer biztosítja, míg a villamos energia igényt az épület tetejére telepített 10 kWp teljesítményű napelemes rendszer adja.

A projekt keretében technológiai fejlesztést eredményező új eszközök beszerzése is történt. A vállakozás eszközparkját a mélyépítésben használatos gépek, eszközök beszerzésével tudta kiegészíteni. Az említett eszközökre nagy szükség van a vállalkozás további fejlődéséhez.

A beruházás részét képezte a munkavállakók kompetenciafejlesztő, online soft skill képzése is.

A fejlesztés a Széchenyi Terv Plusz program keretében valósult meg az Európai Regionális Fejlesztési Alap és Magyarország Kormánya támogatásával

 

További információ kérhető:

Jaksics János ügyvezető

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.